VBR kalender
Zaterdag
03-12-2022
SINT-KRUIS (BRUGGE) ...

Weerbeeld Herndon
Temperatuur: 12.2 Gr.
Geheel bewolkt
Windsnelheid: 28.1 Km/h
Windrichting: S
Luchtdruk: 1010 mB
Luchtvochtigheid: 86 %
Gevoelstemp.: 9.6 Gr.
UV index: 3
Bewolking: 100 %

Buienradar

VBR op FacebookAankondiging van de dag
Wij hebben voor vandaag 30-11-2022
geen aankondiging.

Ook jouw aankondiging op deze site?
Klik hier


VBR op STRAVA
PRIJZEN VBR ORGANISATIES

Nieuwe Maximum Inschrijvingstarieven VBR evenementen vanaf 1 oktober 2021

Zoals eerder aangekondigd heeft de VBR beslist om vanaf 1 oktober 2021 de maximum tarieven voor VBR-organisaties aan te passen. Aangezien het hier gaat om maximumprijzen staat het elke club vrij om lagere tarieven te hanteren.

Nieuw in het onderstaand overzicht zijn de goedkopere prijzen bij voorinschrijvingen. De algemene regel is dat de prijzen bij “voorinschrijvingen” steeds 1,- euro bruto goedkoper moeten zijn tegenover de dagprijzen. De registratiekost, via Boncantact of Ideal, van de voorinschrijving is ten laste van de deelnemer en bedraagt 35 cent hetgeen concreet neerkomt op een korting van 65 cent.
Uiteraard is de organisatie van  voorinschrijvingen niet verplicht maar sterk aanbevolen gezien de faciliteiten, die via dit systeem aangeboden worden aan onze clubs.

Nieuw is tevens dat er voor elke  afstand  met bijkomende  conforme bevoorrading 1,-euro  meer mag aanrekenen.

Na 1 oktober zal je als organisator GEEN gps parcours meer kunnen opladen, die via de VBR-kalender te downloaden zijn.  Het zal enkel mogelijk zijn om een GPS parcours op te laden bij voorinschrijvingen zodat enkel betalende deelnemers dit parcours krijgen. Wij willen dit dan ook ten zeerste aanbevelen.

Tot slot willen wij nog meegeven dat gezien de verdere versoepelende coronamaatregelen het vanaf 1 oktober mogelijk zal zijn om voorinschrijvingen te organiseren ZONDER tijdsloten.

Ben je niet vertrouwd met onze VBR voorinschrijvingstool neem dan zeker contact op met ons secretariaat, wij helpen graag verder en bieden nog steeds GRATIS online demo's aan voor al onze clubs. 

Ziehier het volledig overzicht van de nieuw "maximum" tarieven, geldig vanaf 1 oktober 2021.