VBR kalender
Woensdag
29-03-2023
ETTELGEM ...
Zondag
02-04-2023
AARDENBURG ...
Dinsdag
04-04-2023
BREDENE ...
Woensdag
05-04-2023
BEKEGEM ...
Donderdag
06-04-2023
MOERE ...

Buienradar

VBR op FacebookAankondiging van de dag
Wij hebben voor vandaag 28-03-2023
geen aankondiging.

Ook jouw aankondiging op deze site?
Klik hier


VBR "STRAVA" CLUBSTERRITTEN EN H&T ZELF HOMOLOGEREN

Sterritten en H&T afstanden van VBR ritten zelf homologeren.

Alle VBR leden kunnen voortaan hun gereden "Sterritten" en de afstanden "Naar en Van" een startplaats (Heen en Terug) zelf homologeren via de VBR website.  U hoeft dus niet meer te wachten tot het einde van het seizoen om jouw palmares op te bouwen.  Voortaan doe je dit zelf op een heel eenvoudige manier die verder beschreven wordt. 
Wie niet over een eigen computer beschikt kan nog steeds zijn Sterritten en Heen en terug afstanden bijhouden en dit op het einde van het seizoen binnenbrengen bij hun club, zij zorgen dan voor de homologatie. De beschreven procedure, hieronder, is dus enkel van toepassing voor alle gereden VBR organisaties!  Gereden ritten bij nevenbonden dien je te laten homologeren op de gekende VBR rittenkaart.  VBR ritten mogen voor alle duidelijkheid NIET MEER op de rittenkaart afgestempeld worden gezien deze automatisch gehomologeerd werden via de scanning.
Individuelen zonder computer kunnen nog steeds ten alle tijde terecht bij hun Provinciale VBR afgevaardigde.

Hoe kan je nu zelf jouw Sterritten en H&T afstanden homologeren?

 

 

 

 

 

Vragen of bemerkingen?

Mocht dit ondanks deze beschrijving niet duidelijk zijn dan kan u steeds contact opnemen met ons via ons contact formulier op de VBR-website.