VBR kalender
Zaterdag
08-10-2022
GULLEGEM ...
Zondag
09-10-2022
OORDEGEM ...
Zondag
09-10-2022
OORDEGEM ...
Zondag
09-10-2022
GULLEGEM ...

Weerbeeld Ashburn
Temperatuur: 12 Gr.
Geheel bewolkt
Windsnelheid: 16.9 Km/h
Windrichting: NNE
Luchtdruk: 1020 mB
Luchtvochtigheid: 100 %
Gevoelstemp.: 9.6 Gr.
UV index: 3
Bewolking: 100 %

Buienradar

VBR op FacebookFoto van de dag


Foto, van de dag Foto van 03-10-2022

Ook jouw foto op deze site?
Klik hier


VBR op STRAVA
VBR OOST-& ZEEUWS VLAANDEREN

VBR OOST-en ZEEUWS-VLAANDEREN.

NIEUW: VBR Oost- en Zeeuws-Vlaanderen behouden voor 2022 nog één Challenge.

Vanaf 1 januari tot 31 december van elk jaar en dit voor de eerste maal in 2022 zullen zowel weg- als veldtoertochten tijdens het weekend en op feestdagen onder één Challenge vallen, namelijk “VBR Trofee Oost- en Zeeuws-Vlaanderen”.

Iedere organisator, die op onze kalender staat tijdens het weekend en op feestdagen wordt opgenomen is deze Challenge.

De rest dus organisaties in de week van alleen sterritten, midweekritten en sterrittencompetitieritten vallen onder “VBR Oost- en Zeeuws Vlaamse midweekritten”. Iedere organisatie van dergelijke ritten vallen onder deze categorie.

Hierbij vinden jullie het reglement van “VBR Trofee Oost- en Zeeuws-Vlaanderen” voor 2022. Noteer alvast het sluitingsfeest op 28 januari 2023 in zaal “De Brom” te Lede met etentje en gratis tombola.

 

Vlaamse Bond voor Rijwieltoerisme.

Afdelingen Oost- en Zeeuws-Vlaanderen

stelt voor: ”Trofee Oost- en Zeeuws-Vlaanderen 2022”.

 

REGLEMENT:

De VBR Trofee Oost- en Zeeuws-Vlaanderen wordt georganiseerd op basis van alle VBR-organisaties opgenomen in onze kalender van 1 januari tot 31 december 2022 behalve de midweekorganisaties en de organisaties die alleen sterritten omvatten. Deze VBR Trofee Oost- en Zeeuws-Vlaanderen staat open voor iedereen.

Elke deelnemer, die op jaarbasis 10 deelnames telt, komt in aanmerking voor een gratis prijs mits deelname aan het bijhorend etentje op het sluitingsfeest. Ieder aangesloten lid kan zijn deelname opvolgen op onze website www.vbr-vlaanderen.be.

De eerste vijf clubs in het klassement ontvangen een gratis trofee indien ze aanwezig zijn. De eerste drie vrouwen en mannen (dus met de meeste deelnames) ontvangen een verrassingspakket eveneens indien zij of hij aanwezig is.

Het sluitingsfeest gaat door op zaterdag 28 januari 2023 in zaal “De Bron” om 19u30 in de Kerkevijverstraat19 A te 9340 Lede. Op het sluitingsfeest worden de club- en individuele herinneringen uitgereikt en nemen de aanwezige laureaten met minstens 10 deelnames op jaarbasis deel aan de gratis tombola in functie van hun aantal gereden ritten.

De prijsuitreiking gaat gepaard met een etentje tegen de kostprijs van € 20,00. Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

De prijzenpot zal ruimschoots voldoende zijn zodat iedere deelnemer met minstens 10 deelnames een waardevolle prijs zal ontvangen. Daarenboven zullen er een koers-, gravelfiets en een mountainbike verloot worden onder de aanwezigen.

De organisator dient de inschrijvingskaarten van de niet aangesloten deelnemers bij te houden tot na het sluitingsfeest.

 

Bij betwisting is alleen de werkgroep Oost- en Zeeuws-Vlaanderen bevoegd om uitsluitsel te geven.

 

Inlichtingen:

Wilfrid Herremans             Tel.: 054/50.05.88 – e-mail: wilfrid.herremans@skynet.be

Norbert Van De Keere     Gsm: 0472/45.44.08 – e-mail: norbertvdk@gmail.com

Marcel Fieremans             Gsm: 0484/13.03.68 – e-mail: marcelfieremans@gmail.com

Daniël Braeckevelt           Tel.: 09/374.50.89 –  e-mail: nicole.de.baets1@telenet.be

Patrick Vandenberghe     Gsm: 0475/66.61.90 –  e-mail: pvdb007@telenet.be

Rudy Coppens                  Tel.: 0485/10.35.01 – e-mail: rudycoppens@fulladsl.be

 

Met medewerking van:

 

 

Beste sportvrienden,

Organisatie gratis tombola “Bokaal 2020 en 2021 en VBR Wintertrofee 2021-2022.

Aangezien de Coronaperikelen aan het afzwakken zijn, zal VBR Oost-en Zeeuws-Vlaanderen, zoals aangekondigd werd in “Wielrijder & Biker” nr 2 van 2022 , zijn gratis tombola organiseren, weliswaar zonder etentje, op maandag 25 april 2022 om 20 uur in het Gemeentelijk Ontmoetingscentrum Gontrode, Geraardsbergsesteenweg, 94 te 9090 in Gontrode.

Concreet nemen alle laureaten, die 5 ritten op de weg of in het veld gereden hebben, tijdens de bovenvermelde organisaties gratis deel aan onze gratis tombola.

Op basis van de ingebrachte kaarten tellen we een 51 laureaten. Eenmalig en de laatste maal zal er  een mountainbike verloot worden onder de laureaten die het laatste voorbije winterseizoen alle ritten gereden hebben. Daarenboven zal er onder alle andere laureaten een gravelfiets en een tweede mountainbike verloot worden. De laureaten worden persoonlijk of via hun club uitgenodigd.

Ben je niet bij de gelukkige fietswinnaars dan kun je nog altijd een prachtige prijs winnen.

Een greep uit het prijzenaanbod zijn DAB radio’s reiskoffers, mini bakovens, as stofzuigers, broodmachines, espressomachines, kwaliteitsbuitenbanden, stapelrekken enz…. Iedere laureaat kan zelf zijn keuze maken maar het is evident dat diegene, die het hoogste aantal deelnames heeft het eerst aan de beurt komt. AANWEZIGHEID IS VEREIST EN ER WORDEN GEEN PRIJZEN MEEGEGEVEN OF GERESERVEERD.

Op basis van het bovenstaande zijn er redenen genoeg om dit event niet te missen.

Benieuwd of je laureaat bent klik op deze link om de lijst met laureaten te downloaden.

Sportieve groeten en hopelijk tot dan . Voor de werkgroep.

Herremans Wilfrid

Voorzitter VBR

Provinciaal afgevaardigde” Oost- en Zeeuws-Vlaanderen”.